Anytime Fitness Prijs – Anytime Fitness Prijzen eenvoudig gemaakt

Deze website is niet geassocieerd met Anytime Fitness België

✅ Human-Crafted & Reviewed

Prijzen kunnen per locatie verschillen en worden regelmatig bijgewerkt.

Anytime Fitness is een van de grootste fitness franchises ter wereld en heeft inmiddels zijn weg gevonden naar België. Het bedrijf heeft meer dan 4.000 locaties over de hele wereld en biedt 24/7 toegang tot fitnessfaciliteiten. In dit artikel gaan we kijken naar de geschiedenis van Anytime Fitness en wat het bedrijf in België zo bekend maakt.

Hieronder vindt u de meest recente prijzen van Anytime Fitness-lidmaatschappen. (België)

ItemPrijs

Volwassenen (vanaf 23 jaar)

6 maanden (24/7 toegang, Privé kleedkamer + douche, Groepslessen, Anytime Fitness App)

Per maand€49.95
Inschrijfgeld (Eenmalig)€24.95
Toegangssleutel (Eenmalig)€34.95

12 maanden (24/7 toegang, Privé kleedkamer + douche, Groepslessen, Anytime Fitness App, Tijdelijke actie: Sport 1 maand GRATIS)

Per maand€44.95
Inschrijfgeld (Eenmalig)€24.95
Toegangssleutel (Eenmalig)€34.95

Jeugd (t/m 22 jaar)

6 maanden (24/7 toegang, Privé kleedkamer + douche, Groepslessen, Anytime Fitness App)

Per maand€41.95
Inschrijfgeld (Eenmalig)€24.95
Toegangssleutel (Eenmalig)€34.95

12 maanden (24/7 toegang, Privé kleedkamer + douche, Groepslessen, Anytime Fitness App, Tijdelijke actie: Sport 1 maand GRATIS!)

Per maand€36.95
Inschrijfgeld (Eenmalig)€24.95
Toegangssleutel (Eenmalig)€34.95

Geschiedenis van Anytime Fitness

Anytime Fitness is opgericht in 2002 in de Verenigde Staten. De oprichters, Chuck Runyon en Dave Mortensen, wilden een fitnessconcept ontwikkelen dat voor iedereen toegankelijk was. Ze wilden een fitnesservaring creëren die betaalbaar, handig en effectief was. Het concept was een succes en in 2004 openden ze hun eerste franchiselocatie.

Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid. In 2013 bereikte het zijn 2.000e locatie en in 2019 had het meer dan 4.000 locaties in 50 landen over de hele wereld. Anytime Fitness is de grootste franchisegever ter wereld op het gebied van fitness en is meerdere keren uitgeroepen tot een van de snelst groeiende franchises ter wereld.

Wat maakt Anytime Fitness in België zo bekend?

In België heeft Anytime Fitness snel naam gemaakt. Het bedrijf heeft op dit moment al meer dan 80 locaties in België, en dat aantal blijft groeien. Maar wat maakt Anytime Fitness zo populair onder Belgen?

  • Toegankelijkheid

Een van de belangrijkste redenen waarom Anytime Fitness zo populair is in België, is de toegankelijkheid. Het is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, waardoor klanten op elk moment van de dag kunnen trainen. Dit is vooral handig voor mensen die een drukke levensstijl hebben en hun workouts willen afstemmen op hun agenda.

  • Betaalbaarheid

Een andere reden waarom Anytime Fitness zo populair is, is de betaalbaarheid. Het bedrijf biedt verschillende abonnementsopties aan die passen bij verschillende budgetten. Dit maakt het mogelijk voor mensen om hun fitnessdoelen te bereiken zonder zich zorgen te maken over hoge kosten.

Conclusie

Anytime Fitness is een succesvolle franchise die zijn weg heeft gevonden naar België. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en is uitgegroeid tot de grootste fitness franchise ter wereld. In België staat Anytime Fitness bekend om zijn toegankelijkheid en betaalbaarheid, wat het bedrijf zo populair maakt onder Belgen. Met meer dan 80 locaties in België en een blijvende groei, is Anytime Fitness een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een handige en betaalbare fitnesservaring.

Voor meer informatie over Anytime Fitness Belgium, bezoek hun officiële homepage.

Anytime Fitness Nederland